Make your own free website on Tripod.com

Geld verdienen met PC en internet ?

Je website aanmelden bij link-directories

De GPT Startpagina | Geld met GPT's | GPT Top 10 | GPT overzicht | Meer geld met GPT | Een eigen website | Vraag en antwoord | Partners | Contact

startpaginalogwit.gif

Naast zoekmachines maken veel mensen tijdens het surfen op internet gebruik van link-directories (startpaginas). Hiernaast worden websites die vermeld staan in link-directories ook nog eens sneller gevonden door zoekmachines, en staan deze hoger in de zoekmachine lijst. Reden genoeg dus om je website aan te melden bij zo veel mogelijk link-directories.
 
Een link-directorie is altijd onderverdeeld in meerdere subpagina's. Je dient je website uiteraard aan te melden bij de meest relevante subpagina(s). Hoe dit in zijn werk gaat verschilt per subpagina. Soms moet je een formulier invullen, soms een e-mail sturen. Soms is aanmelding gratis, soms moet je ervoor betalen of een link terugplaatsen op jou website. Bij sommige directories is registratie vereist om een website te kunnen toevoegen.
 
Let op: elke aanmelding bij een link-directorie wordt handmatig beoordeeld door een redacteur voordat deze wordt geindexeerd. Hierdoor  kan het lang duren voordat je website wordt opgenomen. Ook kan het voorkomen dat je helemaal niet wordt opgenomen. Toch is het van groot belang dat je je website aanmeldt bij de grotere directories, op de meest bijpassende subpagina(s).
 
Link-directories zijn er vele honderden op het internet. We zijn zo vrij geweest om de beste Nederlandstalige link-directories alvast voor je te selecteren.

Link Spot (tip!)

Linkpagina (tip!)

Startpagina

DMOZ

Link Vinden

Stop Hier

Linknet

Eigen Start

Westie Hotlinks

Goom

Web Guide

Tarieven Online

PHPLD

Flowpoint

Jongeren Web

Rubrieken

Zoek en Vind (tip!)

Startpaginaz (tip!)

Startkabel

2 Link

Links Koerier

Jouw Pagina

Link Ruilen

Masterlinks

Eerste Keuze

Jetcaps

Link Directory

Promotie Site

Viastart

NL Directory

Free Directory

 
 
.

        TOP-LINKS

startpaginaz.gif

Jou link hier ?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.
.
.

Naar stap 3 >>>

<<< Naar stap 1

ccc29.gif

Breng mij DIRECT naar de Spaarprogramma's !

 
.

                                            SITE FOOTER-LINKS
.

ccc29.gif

Jou link hier ?

 
TIP: Maak voor de mails van de Spaarprogramma's een apart e-mail adres aan. Zo hou je alles overzichtelijk en hou je zaken en prive gescheiden!
 
 

2010, Snel Verdiend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.