Geld verdienen met PC en internet ?

Een eigen website maken

De GPT Startpagina | Geld met GPT's | GPT Top 10 | GPT overzicht | Meer geld met GPT | Een eigen website | Vraag en antwoord | Partners | Contact

Geld verdienen met Spaarprogramma's (GPT's)

 
 
Natuurlijk kun je online advertenties zetten, maar verreweg de beste manier om nieuwe leden te werven voor de Spaarprogramma's is met een eigen GPT websiteOp je eigen website kan je uitgebreid uitleggen hoe online verdienen met GPT werkt. Ook kun je op je website de unieke links plaatsen naar alle Spaarprogramma's waar jij je hebt aangemeld. Op de website van de Spaarprogramma's wordt precies uitgelegd hoe je dit moet doen.

 

1.  Een gratis website

 

De meest eenvoudige manier om een eigen website te maken is met een van de vele gratis sitebuilders die op het internet zijn te vinden. Het grote voordeel hiervan is dat je hiervoor geen enkele kennis van HTML code hoeft te hebben. Na aanmelding kies je je eigen ontwerp uit een van de vele standaard ontwerpen, je bepaalt de kleuren van je website, je maakt pagina's aan en voegt teksten en afbeeldingen toe. Tot slot zet je een gastenboek en een contact formulier neer, je voegt je unieke links toe en klaar is kees !

 

Het grote nadeel van een gratis website is dat je niet de beschikking krijgt over een eigen domein, maar over een subdomein. Dit wil zeggen dat je in principe geen eigen website hebt, maar een aantal pagina's op de website van de betreffende gratis hostingprovider. Ook een nadeel is dat deze hostingprovider bijna altijd reclame advertenties op je website plaatst, vaak in de vorm van irritante pop-ups, waar jij zelf

geen cent aan kunt verdienen.

 

 

 

 

Een impressie van een van de gratis sitebuilder websites

.

.

Een gratis website maken met Webklik

Instructies bij het maken van een website

 
 
 
.

Website promoten >>>

HOME

ccc29.gif

Breng mij DIRECT naar de Spaarprogramma's !

 
.

                                            SITE FOOTER-LINKS
.

ccc29.gif

Jou link hier ?

 
TIP: Maak voor de mails van de Spaarprogramma's een apart e-mail adres aan. Zo hou je alles overzichtelijk en hou je zaken en prive gescheiden!
 
 

2010, Snel Verdiend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.