Geld verdienen met PC en internet ?

Vraag en antwoord

De GPT Startpagina | Geld met GPT's | GPT Top 10 | GPT overzicht | Meer geld met GPT | Een eigen website | Vraag en antwoord | Partners | Contact

Geld verdienen met Spaarprogramma's (GPT's)

 

Zijn de Spaarprogramma's op deze website echt gratis ?

Ja, de Spaarprogramma's die op deze website te vinden zijn, zijn allemaal compleet gratis. De Spaarprogramma's betalen hun leden met het geld dat ze verdienen met het verkopen van advertenties aan bedrijven. Er zitten geen addertjes onder het gras en er zitten ook geen verplichtingen aan. Als je het niet meer ziet zitten bij een Spaarprogramma kan je op elk gewenst moment gratis afmelden.

 

Waarom zou ik me aanmelden bij de programma's ?

Je kunt met Spaarprogramma's gratis, veilig en betrouwbaar een flinke zakcent verdienen, gewoon thuis met je eigen PC of laptop. Indien je besluit om met een eigen website refferals te gaan werven is het zelfs mogelijk om, met de nodige voorbereiding, hier van te kunnen leven !

Natuurlijk moet je dan al een echte pro zijn, en een goed bezochte website hebben, maar dat met GPT geld verdiend kan worden is inmiddels een bewezen feit. De vraag is dus eigenlijk: waarom zou je je NIET aanmelden ?!

 

Wat gebeurt er na aanmelding met mijn gegevens ?

De gegevens die je moet invullen tijdens het aanmelden bij de Spaarprogramma's op deze website blijven bij het Spaarprogramma zelf. De gegevens worden niet doorgegeven of doorverkocht aan derden. Spaar-programma's die dit wel zouden doen worden niet opgenomen in onze lijst.

 

Mag ik me meerdere keren aanmelden ?

Dat ligt aan het Spaarprogramma. Bij de meeste mag zich maar één persoon per IP adres of woonadres aanmelden.

 

Hoe word ik uitbetaald ?

Bij alle Spaarprogramma's op deze website kun je je laten uitbetalen op je bank- of girorekening, zodra je het minimum bedrag hebt verdiend. Bij sommige Spaar-programma's kun je ook een uitbetaling ontvangen via Paypal.

 

Wat zijn referrals ?

Referrals zijn mensen die zich via jou unieke link hebben aangemeld bij een Spaarprogramma. Deze link kun je op de website van ieder Spaarprogramma terugvinden zodra je je hebt aangemeld. Door ze op je website te zetten of via online advertenties, Hyves, YouTube, ect. kan je de links verspreiden.

Voor ieder lid dat zich aanmeldt via jou unieke link ontvang je bij de meeste Spaarprogramma's een bonus van +- 1 euro. Bovendien ontvang je meestal ook een percentage van de verdiensten van jou aanmelders! Op deze manier verdienen veel internet-verdieners tegenwoordig een flinke zakcent.

 

Hoe weet ik zeker dat ik safe zit ?

Simpelweg omdat je geen geld hoeft over te maken, niks hoeft te bestellen of aan te vragen, geen verbintenissen hoeft aan te gaan en je nergens op hoeft te abboneren! Alles is geheel vrijblijvend en kostenloos. Je moet wel je bankrekening nummer doorgeven, maar deze wordt alleen gebruikt voor het overmaken van je verdiensten. Voel je je hier niet prettig bij? Je kan bij sommige Spaarprogramma's je verdiensten ook uit laten betalen via Paypal.

 

.

ccc29.gif

Naar de Spaarprogramma´s !

Een overzicht van de beste Spaarprogramma's !

 
 
 
.

ccc29.gif

Breng mij DIRECT naar de Spaarprogramma's !

 
.

                                            SITE FOOTER-LINKS
.

ccc29.gif

Jou link hier ?

 
TIP: Maak voor de mails van de Spaarprogramma's een apart e-mail adres aan. Zo hou je alles overzichtelijk en hou je zaken en prive gescheiden!
 
 

© 2010, Snel Verdiend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.